Vi är störda! Ja, vi är faktiskt det, i alla fall enligt alla andra! Detta är vår hemsida och här berättar vi om galna och störda upptåg som vi har gjort, gör och ska göra. Allt är inte barnvänligt och moraliskt riktigt så alla känsliga läsare ombedes vänligen men bestämt att vända om.

Först lite kort information om mig. Jag heter Hannes och är 20 år gammal. Jag är ett typiskt dampbarn och kan aldrig sitta still. Det kittlar i kroppen hela tiden och jag söker alltid adrenalinkickar och nya äventyr. Jag har gått folk på nerverna i hela mitt liv, men nu har jag äntligen träffat några likasinnade som accepterar mig för den jag är.

Det började för 5-6 år sedan när vi började hitta på galna upptåg efter skolan (eller på skoltid om vi skolkade). Vi brukade springa över motorvägen, klättra upp i höga torn, ta oss in i nedlagda byggnader + mycket annat galet. Sedan filmade vi och la upp på Youtube. Vi blev lite av värstingar på skolan, men vi fick många brudar också *asg*.

Anyways, det här är vår hemsida som sagt och här kommer vi lägga upp lite av varje. Kommer inte vara så mycket galna upptåg de närmaste veckorna för min del då jag har brutit armen, men jag kommer berätta om några galna historier som vi har gjort inom kort. Hoppas ni kommer ha det kul på våra sidor!