Jag och mina andra damppolare söker ständigt nya kickar. Detta är givetvis inte alltid bra, men det har faktiskt en del fördelar. Den här historien är ett exempel på just ett sådant tillfälle när våra galna upptåg blev vinstgivande och vi tjänade fett med cash!

För ett par veckor sedan satt jag, Pontus och Krill och softade hemma i Krills nya lya. För en gångs skull befann vi oss inomhus men vi var givetvis sugna på lite spänning, precis som vanligt med andra ord. Krill hade hittat en hemsida med massa bonusar och man kunde typ sätta in 5 lakan och få 10 lakan att spela för. Vi registrerade hos Vera John som vi sett lite av på TV och började spela.

Det tog inte speciellt lång tid innan vi började vinna massvis med pengar. Krill aktiverade någon bonusrunda i en slot och vi vann sjukt mycket. När vi hade typ 20 lax på kontot ville vi ta ut pengarna, men det gick inte då vi inte hade spelat tillräckligt länge. Skumt tyckte vi, men vi körde bara på. Det slutade med att vi kvitterade ut nästan 100 papp. Riktigt bra timlön det!

Vi har ännu inte fått pengarna och det känns lite semi. Vi har varit tvungna att skicka in ID-kort, bankuppgifter och en massa annat knas, men jag tror att det kommer lösa sig. Har ingen aning vad vi kommer lägga pengarna på men jag är fett sugen på en scooter, så det blir nog det som jag köper!

Om vi hade haft gränser så hade vi aldrig kunnat gå loss på det här sättet, så ibland är jag faktiskt glad att jag har damp. Jag kommer säkert spela bort massor med cash i framtiden, men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Så länge jag får min scotter så är jag nöjd!