Archive for August, 2014

Mina idoler

Vi är störda som ni vet, men det finns människor som är ännu mer störda. Dessa grabbar är mina största idoler och de gör saker som vi i dagsläget bara drömmer om att göra. Har lagt in en samlingsvideo här på sidan så kan ni se själva. Personer med svindel varnas!

Galen vinst

Jag och mina andra damppolare söker ständigt nya kickar. Detta är givetvis inte alltid bra, men det har faktiskt en del fördelar. Den här historien är ett exempel på just ett sådant tillfälle när våra galna upptåg blev vinstgivande och vi tjänade fett med cash!

För ett par veckor sedan satt jag, Pontus och Krill och softade hemma i Krills nya lya. För en gångs skull befann vi oss inomhus men vi var givetvis sugna på lite spänning, precis som vanligt med andra ord. Krill hade hittat en hemsida med massa bonusar och man kunde typ sätta in 5 lakan och få 10 lakan att spela för. Vi registrerade hos Vera John som vi sett lite av på TV och började spela.

Det tog inte speciellt lång tid innan vi började vinna massvis med pengar. Krill aktiverade någon bonusrunda i en slot och vi vann sjukt mycket. När vi hade typ 20 lax på kontot ville vi ta ut pengarna, men det gick inte då vi inte hade spelat tillräckligt länge. Skumt tyckte vi, men vi körde bara på. Det slutade med att vi kvitterade ut nästan 100 papp. Riktigt bra timlön det!

Vi har ännu inte fått pengarna och det känns lite semi. Vi har varit tvungna att skicka in ID-kort, bankuppgifter och en massa annat knas, men jag tror att det kommer lösa sig. Har ingen aning vad vi kommer lägga pengarna på men jag är fett sugen på en scooter, så det blir nog det som jag köper!

Om vi hade haft gränser så hade vi aldrig kunnat gå loss på det här sättet, så ibland är jag faktiskt glad att jag har damp. Jag kommer säkert spela bort massor med cash i framtiden, men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Så länge jag får min scotter så är jag nöjd!

Välkommen

Vi är störda! Ja, vi är faktiskt det, i alla fall enligt alla andra! Detta är vår hemsida och här berättar vi om galna och störda upptåg som vi har gjort, gör och ska göra. Allt är inte barnvänligt och moraliskt riktigt så alla känsliga läsare ombedes vänligen men bestämt att vända om.

Först lite kort information om mig. Jag heter Hannes och är 20 år gammal. Jag är ett typiskt dampbarn och kan aldrig sitta still. Det kittlar i kroppen hela tiden och jag söker alltid adrenalinkickar och nya äventyr. Jag har gått folk på nerverna i hela mitt liv, men nu har jag äntligen träffat några likasinnade som accepterar mig för den jag är.

Det började för 5-6 år sedan när vi började hitta på galna upptåg efter skolan (eller på skoltid om vi skolkade). Vi brukade springa över motorvägen, klättra upp i höga torn, ta oss in i nedlagda byggnader + mycket annat galet. Sedan filmade vi och la upp på Youtube. Vi blev lite av värstingar på skolan, men vi fick många brudar också *asg*.

Anyways, det här är vår hemsida som sagt och här kommer vi lägga upp lite av varje. Kommer inte vara så mycket galna upptåg de närmaste veckorna för min del då jag har brutit armen, men jag kommer berätta om några galna historier som vi har gjort inom kort. Hoppas ni kommer ha det kul på våra sidor!